Bemutatkozunk

A cég fő profilja teljeskörő lakásfelújítás, generálkivitelezés valamint saját tulajdonú ingatlanok kiadása és értékesítése.

 

Cégünk még foglalkozik földmunkával és alapok építésével, megbízás alapján!

 

Az új lakások építését vagy generál-kivitelezését kétféle 
képen végezzük el: vagy egyéni megbízás alapján, megrendelésre generál-kivitelezéssel; vagy saját beruházással új lakást hozunk létre, amit értékesítünk. A versenyképességünket az új lakások építésében annak köszönhetjük, hogy a gépi felszereltségünk minden részletre kiterjed és egy nem változó szakmunkás csapat 8 éves gyakorlata biztosítja. Egy 320 m2-es családi ház építése a régi épület elbontásával együtt 12-14 hónapot vesz igénybe a kulcs kész állapotig.

 

A Berecz Építő megalakulásakor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a professzionalizmust, az elhivatottság magabiztosságát és a tapasztalat erejét ötvözve olyan értékes és az ügyfelek által megbecsült építőipari vállalattá váljon, amely nem csupán teljesít, nem csupán épít, hanem nyugalmat, pontosságot és biztonságot jelent Megrendelői számára.

Legfőbb értékünk az ember! Büszkék vagyunk munkatársainkra, akik az elvárt minőséget szem előtt tartva, felelősségük teljes tudatában, kreatívan valósítják meg megrendelőink elképzelését. Tudásuk legjavát adják mindig, mindenkinek. Így építünk mi, együtt, csapatként.

 

A dinamikus, irányított, folyamatos fejlődés mellett mindig fontosnak tartottuk, a szakmai színvonal megőrzését, a környezetünkért való tudatos felelősségvállalást, valamint a munkavédelmi szabályok szigorú betartását.