Szolgáltatásaink

 

 

 

 

 

Belsőépítészet

Az építőipari kivitelezést sok esetben azonosítják a koszos, nagy volumenű munkákkal. Létezik azonban a kivitelezésnek egy sokkal kifinomultabb területe is. A terek belsőépítészeti megformálása, a látványos és harmonikus design elemek megjelenítése vagy az igényes részletkialakítások elkészítése ugyanolyan komoly feladatot jelent, mint egy nagy léptékű mérnöki létesítmény megvalósítása. A saját magunkkal szemben támasztott magas minőségi elvárások mellett az esztétikai igényünk is megköveteli az igényes munkákban való részvételt. Lakberendezési tanácsadás és tervezés!

 

Bontás

Talán elsőre furcsának tűnhet, azonban a bontás is az építkezés részének számít(hat), ugyanis sokszor előfordul, hogy bővíteni, újraépíteni szeretnénk, vagy csupán a régi helyére kívánunk egy új épületet létesíteni. Ezek a folyamatok azonban mind bontási munkálatokkal járnak, amely manapság egy sajátos építőipari tevékenységnek számít.

Cégünk az egyszerűtől a bonyolult munkákig tartozó bontási feladatokkal is foglalkozik, azaz a speciálisabb anyagokból és módon készült épületek bontásától kezdve, a korszerűtlen vagy nem kívánt felületek és kiegészítők eltávolításáig. Bontási munkálataink felölelik a különböző lakóépületek, műtárgyak vagy egyéb létesítmények bontási kivitelezését. Ugyanakkor a bontáshoz tartozó munkálatok mellett tetőszerkezetek, kerítések, teraszok elbontását és módosítását is elvégezzük, ügyfeleink igényeinek megfelelően biztosítva a legkorszerűbb megoldásokat.
Csapatunk számára elsődleges fontosságú a mindenkori balesetveszély elkerülése -mint például a borulásveszély-, és a bontási terület közvetlen körzetének a megóvása. Ehhez igazodva megfelelő technológiával a bontási épület anyagától és méretétől függő védelmet és biztosítást alkalmazunk. Mindemellett a bontandó anyagok (beton, aszfalt, tégla) szakszerű elhelyezését is biztosítjuk, a bontás során keletkező hulladékok elszállítását, vagy egyedi igény szerinti újrahasznosítását.

Munkáinkat alaposan, a határidők betartásának szem előtt tartásával, megrendelőink igényeihez mérten valósítjuk meg. Munkálataink során elsődleges fontosságú a gazdaságos és költségoptimalizált megoldás partnereink számára.

Burkolás

Vállalkozásunk családi házak, társasházak, lakások, üzletek, irodahelyiségek, illetve más épületek épületburkolási munkálataival is foglalkozik.
Filozófiánk, hogy az általunk végzett munkával minden egyes ügyfelünk maradéktalanul elégedett legyen, ezért az igényeknek megfelelően különleges burkolatokat, egyedi dizájnos munkákat is kivitelezünk. Célunk továbbá, hogy minden kedves ügyfelünk számára otthonos lakást varázsoljunk.

Munkafelmérés során tanáccsal látjuk el az önnek legmegfelelőbb segédanyagok, és burkolatok kiválasztásában, hogy azok mindenben eleget tegyenek elvárásainak. Szükség esetén vállaljuk a burkolatok és segédanyagok beszerzését, házhoz szállítását is.

Festés,Mázolás,Tapétázás

Semleges színű, vízfoltos házfalak helyett válasszon inkább színes, változatos, élénk szobabelsőt. Csupasz falak helyett díszíttesse fel velünk otthonát, irodáját vagy akár társasháza falát! Mi újjá varázsoljuk otthonát!
Teljes körű szolgáltatást nyújtunk kül- és beltéri felületek felújításában, szebbé tételében. 

Cégünk családi házak, lakások, nyaralók, panziók, hotelek, társasházak, közintézmények, üzletek, irodák, ipari épületek, illetve egyéb létesítmények festését, mázolását és tapétázását vállalja. Minden esetben ügyfeleink igényeihez, pénztárcájához igazodó megoldásokat találunk. 

Minden egyes munkánk során előkészítjük az adott helyszínt, mely során letakarjuk a bútorokat illetve a padlót. Ezt követően a falakon vagy egyéb felületeken megrendelőink igényeihez igazodva festünk, mázolunk, tapétázunk. Mindemellett korrózióvédelmi munkákat is elvégzünk, tisztasági vagy fertőtlenítési festéseket, szükség esetén társasházaknak homlokzatfestést és javítást is vállalunk. Végezetül pedig felmossuk a festékfoltokat és kitakarítunk, hiszen rend a lelke mindennek.

 

Generálkivitelezés

A generálkivitelezés ma épített környezetünk minőségének megőrzését, megújítását és a modern építészet által támasztott elvárások magas színvonalú megvalósítását, a mérnöki kihívásokat jelentő projektek professzionális megépítését jelenti. Számunkra ez elkötelezettség, hiszen szakemberként hozzá kell járulnunk országunk és közvetlen környezetünk szebbé, élhetőbbé tételéhez. Mindezt szakmai elhivatottsággal és szenvedéllyel tesszük. Teljeskörű házépítés-lakásfelújítás az alaptól a kulcsrakész állapotig!

 

Gipszkartonozás

Vállalkozásunk építőipari és lakossági megrendelésre is vállal gipszkartonozást, gipszkartonból készült falak és függesztett álmennyezetek építését. Manapság a modern építészet elengedhetetlen tartozéka a szárazépítészet, ezért napjaink igényeinek megfelelően dekoratív, elegáns belsőépítészeti megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, mely során praktikus megoldásokkal, új formai lehetőségekkel, mutatós és eredeti megjelenést kölcsönzünk otthonának . 


A gipszkartonból készült rendszerek a tetőtér beépítésétől kezdve az álmennyezet, válaszfal, térelválasztók, különböző boltívek, beépített elemek, vagy rejtett világítás készítéséhez egyaránt alkalmasak. Előnye, hogy könnyen és nagyon pontosan szerelhető, sokrétűen felhasználható, eredeti belsőépítészeti megoldásokat rejt magában, mindemellett pedig olcsó.

Gipszkartonból készült megoldásaink:

Gipszkarton válaszfal 

Kitűnő megoldás épületgépészeti vagy elektromos vezetékek elrejtésére, különböző szerelvények, mint például a hang- és hőszigetelés beépítésére. A hagyományos válaszfalhoz képest jóval alacsonyabb áron kivitelezhető. 

Gipszkarton mennyezet 

A Rigips típusú gipszkartonból készült álmennyezet a legpraktikusabb megoldás, legyen szó a hang és hőszigetelő anyag beépítéséről, vezetékek elrejtéséről, vagy éppen egy elegáns, egyedi dizájnról. Kiváló ötlet abban az esetben is, ha a mennyezet esztétikai javítást igényel. Alkalmas magasabb helyiségek alacsonyabbra tételéhez is.

Gipszkarton tetőtér 

Ha a tetőtérben szeretnénk kialakítani legújabb lakóterünket, a legalkalmasabb és ugyanakkor a legköltséghatékonyabb megoldás.

Gipszkarton szárazvakolat 

Ha sima felületet szeretnénk, akkor a legegyszerűbb megoldás, ugyanakkor a téglafal burkolására gyors és gazdaságos módszer. Mindamellett hőmérsékletszabályozó hatással bír, hiszen párás időben a gipszmag beszívja a nedvességet, száraz időben pedig kiadja azt.

Gipszkartonból készült szolgáltatásaink:
 

 • Gipszkarton válaszfal építése
 • Álmennyezet tervezése, szerkesztése és megépítése
 • Tetőtér beépítése
 • Rejtett világítás tervezés, szerkesztés, építés és szerelés
 • Hő- és hangszigetelő előtétfal/szendvicsfal építés és szerelés 
 • Boltívek, függő falak, és egyéb egyedi, dekorációs építmények tervezése, építése és szerelése 
 • Tetőtér hőszigetelés, párazáró fóliázás és burkolás gipszkartonnal 

A munkálatok során keletkezett törmeléket, sitt elszállítását és újrahasznosítását is biztosítjuk, ugyanakkor segítünk az anyagbeszerzésben és annak szállításában is. 

Cégünk anyagi hátterével, megbízhatóságával és alacsony áraival biztosítja a gyors, minőségi és megbízható munkát, amely nemcsak a nagyobb beruházások során elengedhetetlen, hanem a lakossági megbízások során is.

Hőszigetelés

Egy lakás során lényeges szempont a kényelem. Ahhoz azonban, hogy jól érezzük magunkat a különböző évszakok függvényében, vagy az időjárás viszontagságainak ellenére, elengedhetetlen kellék az állandó, optimális hőmérséklet fenntartása. Ez pedig megfelelő hőszigeteléssel érhető el, mely a fagyos téli hónapokban, vagy a forró nyári kánikulában is alkalmas hőmérsékletet kölcsönöz otthonának.

A szakszerű hőszigetelésnek köszönhetően nemcsak energiát takarít meg, hanem a komfortérzete, közérzete is jelentősen megnő. A falak hővesztesége csökken, így a számlákra fordított fűtési kiadások is apadnak, a hőszigetelés révén pedig a páratartalom fenntartása is megvalósítható, amelynek következményeként megszűnik a páralecsapódás, ezáltal a penészesedés veszélye. Az eredmény kiegyensúlyozott, állandó hőmérséklet a lakásban. 


Fontos kérdés azonban, hogy milyen típusú hőszigetelés a legelőnyösebb otthona számára.
Egy otthon hőszigetelése elsősorban a homlokzat hőszigetelésétől függ. Ennek hibátlan, szakszerű módon kell megépülnie, hiszen a homlokzat “felelős” a megfelelő hőmérséklet szabályozásáért: időjárástől függően a meleg vagy épp a hüvős levegőt kell “bennt tartania”. A homlokzat károsodása pedig a megfelelő beltéri klíma romlásához vezet. Az optimális hőszigető rendszer kiépítéséhez első lépésként tehát érdemes átvizsgáltatni, és kijavíttatni a ház burkolatának károsodásait.

Külső hőszigetelés (falak, tetőtér) 

Vállaljuk:

 • homlokzat, lábazat szigetelés
 • tetőtér szigetelés
 • lapostető szigetelés


Belső hőszigetelés 

Léteznek azonban olyan épületek, amelyeknél az objektum külső oldalához nem lehet hozzányúlni, azonban a falak már nem szigetelnek rendesen, vagy épp penészesek. Jó példa ilyen típusú építményekre a műemlék épületek vagy a különböző panelházak. Ebben az esetben a hőszigetelést belülről kell megoldani. A belső hőszigetelés esetén javasolt olyan anyagot használni, mely páraáteresztő, és hővisszaverő, mindenképp rendelkezzen penészmentesítő tulajdonsággal, mindezek által túl sok helyet se foglaljon el a beltérből.

Ingatlanközvetítés, értékbecslés!
Klíma és Légtechnika

Cégünk vállalja klimatizáló készülékek és légtechnikai rendszerek telepítését. Az évek során számottevő családi ház, lakás, irodaház, intézmény és hivatal klímáját tettük kellemesebbé, valamint tesszük a jelenben és a jövőben is.
Mint minden eredményes és megfelelően működő rendszer, a klímaszerelés nélkülözhetetlen feltétele a pontos, szakszerű kivitelezés és beszerelés. Szakembereink professzionálisan szerelik be a klímaberendezést, legyen szó új ház építéséről, teljes körű lakás/ iroda átalakításról, vagy utólagos beépítésről. 

Munkavégzésünk során törekszünk arra, hogy munkánkat a lehető legrövidebb időn belül, a legjobb szakértelemmel és kifogásolhatatlan minőségben végezzük, lehetőleg a munkaterületen folyó élet menetének megzavarása nélkül. 

Munkafolyamatunk átöleli az ingyenes helyszíni felméréstől kezdve a telepítést és a karbantartást is. Az épület adottságaitól függően tanácsot adunk a megfelelő klíma kiválasztásához, hiszen az épület tájolása, árnyékolása jelentős mértékben befolyásolja az optimális hőmérséklet eléréséhez szükséges, ám mégis költséghatékony berendezés beszerzését.

A klimatizáló készülékek hűtő és fűtő hatásán kívül nagyon fontos a klímán átáramló levegő tisztítása. Az épületekbe áramló utcai levegő elsősorban port és más allergén anyagokat tartalmaz, melyeket folyamatosan belélegzünk. A klíma berendezések kiváló eszközei a levegő tisztításának is, hiszen fontos, hogy jó minőségű levegőt biztosítsunk otthonunkban vagy munkahelyünkön. Klíma berendezéseinkbe elő- és középszűrőket (kiszűrik a nagyobb porszemeket, penészgombákat, a levegőben szálló szöszöket) vagy steril szűrőket (magas fokú tisztítómechanizmus: a porszemeken, allergén anyagokon kívül a baktériumokat is kiszűri) építünk.

További információért vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

Cégünk anyagi hátterével, megbízhatóságával és alacsony áraival biztosítja a gyors, minőségi és megbízható munkát, amely nemcsak a nagyobb beruházások során elengedhetetlen, hanem a lakossági megbízások során is.

Kőműves munkák

Cégünk épületek, lakások építésével, átalakításával, vagy felújításával is foglalkozik, a tervezéstől egészen a kulcsok átadásáig. 

Mivel egy lakásfelújítás vagy építés során az egyik legfontosabb részlet a kőműves munkákban rejlik, több éves szakmai tapasztalatának köszönhetően vállalatunk szakértő a bel- és kültéri kőműves munkákban, legyen szó belsőépítészeti megoldásokról, vagy épületek toldásáról. Bármilyen kérdésben rendelkezésre állunk.

A többéves szakmai tapasztalat, az első osztályú alapanyagok felhasználása és a professzionális kivitelezés kőműves munkáink során is alapvető fontosságú, hiszen nemcsak az Ön, hanem a mi érdekünk is a szakszerű, pontos munkavégzés. Ügyfeleink biztonsága és elégedettsége elsődleges szempont számunkra.

Minden munkánkra személyre szabott árajánlatot, és szakszerű felmérést, valamint igény szerinti részletes megbeszélést biztosítunk. Amennyiben egy megbízható, reális árakon dolgozó kivitelezőt keres, biztosíthatjuk, hogy a megfelelő helyen jár! 

Kérje árajánlatunkat az alábbi kőműves munkákhoz:
Vállaljuk:

 • Családi házak építése alaptól-kulcsra készig (kőműves munkák: falazás, gipszkartonozás, dryvitozás, vakolás, homlokzat hőszigetelés, terméskő - burkoló munkák, ajtó - ablak beállítás)
 • Családi házak, lakások rész- és teljes felújítása, burkoló munkálatai (fürdőszobák és konyha burkoló munkái, előszoba - nappali burkoló munkái)
 • Kerítések bontása, felújítása, építése, burkoló munkái igény szerint (kőműves munkák: falazás, vakolás, terméskő - burkoló munkák)
 • Térkövek rakása (viacolor rakása, macskakövek vagy egyéb térkövek felrakása)
 • Falazás, vakolás 
 • Nyílászárók beállítása és cseréje 
 • Egyéb, mindennemű kőműves és burkoló munka (kerti kődíszek, kődísztárgyak, dísztámfalak építése, kerti szegély, járdaszegély, dísz szegély lerakása
Takarítás
 
Végső nagytakarítás kompromisszumok nélkül: Gyorsan, Pontosan, Hatékonyan! - Ez a mi szlogenünk.

Nincs ideje, kedve, ereje a bontás utáni, villanyszerelési vagy általános festés utáni törmelék és szemét eltüntetéséhez?

Mi azonnal ott termünk!

Teljes körű, végső nagytakarítást vállalunk! 

A romok, törmelékek, tisztasági festés vagy mázolás nyomait munkatársaink magas fokú szakértelemmel, gyorsan, és pontosan eltüntetik.

Munkánkat a XXI. század elvárásainak megfelelően teljesítjük.
Takarítás, portalanítás, végső külső-belső tisztítás gépekkel illetve kézi erővel, számunkra egyet jelent: megszabadítani Önt a nehéz tehertől.

Rohanó világunkban bármit elkövetünk, hogy rövid idő alatt, makulátlan tisztaságban visszaadjuk önnek lakóhelyét, otthonát.

A teljes körű takarítás célja, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk az Ön otthonában. 
 

 

Mint minden egyéb szolgáltatásunkban, képzett munkaerő, magas fokú professzionalizmus és megbízhatóság jellemzi csapatunkat. „Dolgozni csak pontosan és szépen, Ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes!” József Attila szállóigéje parancs számunkra.

Villanyszerelés

A fény az ember számára létfontosságú. Ezért érdemes kellő odafigyeléssel, gondossággal kiválasztani a legmegfelelőbb fényforrást otthonunk számára. 
Vállalkozásunk segít az Ön igényeinek ideális fényforrás tervezésétől kezdve a kiválasztáson keresztül a kivitelezésig. 
Munkálataink során az adott feladathoz illő legkorszerűbb szerelési technológiával, precíz, pontos berendezésekkel és kiváló, minőségi segédanyagokkal állunk megrendelőink rendelkezésére. 

Egy villanyszerelés soron elsődleges fontosságú az áramkörök egyenletes elosztása, illetve a megfelelő személyi és vagyoni védelem.
 

 

Családi ház villanyszerelése a tervezeséssel kezdődik. Szakembereink az Ön elképzelése alapján meghatározzák a szükséges teljesítményt, majd ezt követően kijelölik a fogyasztók, dugaljak, kapcsolók helyét.  

A világítás tervezése a harmadik feladat, melynek érdemes kiemelt figyelmet szentelni, hiszen más-más helyiségekben illetve helyzetekben eltérő fényerőre lesz szükség. 

Az energiatakarékos üzemeltetés hasonlóképp ebben a fázisban jut szerephez.

Utolsó lépés a lámpák, illetve a kapcsolók kiválasztása, mely során számíthat villanyszerelőink szaktanácsadására.

Lakásfelújítások során is vállalunk villanyszerelést!

Ebben az esetben a felújítási munkákkal járó vésési, bontási helyeket kijavítjuk, gletteljük, lefestjük.

Víz-Gáz-Fűtésszerelés

Cégünk víz-, gáz-, fűtésszereléssel is foglalkozik; családi házak, lakások rendszereinek kiépítését, felújítását, fűtéskorszerűsítést, radiátorcserét, illetve padló-, fal-, és mennyezetfűtés kialakítását vállalja. Munkáink során az adott feladat elvégzéséhez szükséges korszerű szerelési technológiával, megbízható gépészeti eszközökkel és berendezési készülékekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Szükség esetén segítünk az anyagbeszerzésben és a helyszínre szállításban.

Vízszerelés

 • Komplett fürdőszoba kiépítése, felújítása a szükséges bontásokkal együtt
 • Szaniterek cseréje, szerelvényezése: kád, zuhanytálca, mosdó, zuhanykabin, bidé, WC csésze és tartály bekötése; csapok, csaptelepek cseréje. 
 • Mosógépek, mosogatók, mosogatógépek bekötése. 
 • Beázások megszüntetése, elöregedett lefolyóvezetékek cseréje. 
 • VízóraszerelésGázszerelés

 • Új gázvezeték rendszerek kiépítése, meglévő rendszerek átalakítása műszaki átadással. 
 • Cirkók, gázkészülékek, konvektorok, bojlerek, gázkazánok javítása, cseréje, beépítése.
 • Gázkészülékek téli, fűtési szezonra való felkészítése, tisztítása, ellenőrzése. 
 • Gázszivárgás keresés gázdetektorral.Fűtésszerelés

 • Radiátoros, padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerek kialakítása
 • Családi házak, lakások fűtési rendszerének kiépítése, korszerűsítése, felújítása. 
 • Radiátorok, radiátor szelepek cseréje anyagbeszerzéssel. 
 • Központi fűtés rendszer tervezése, légtelenítése, beszabályozása.