Híreink
Mi kerüljön az ágy mellé?
2019. 02. 01.

 

Mi kerüljön az ágy mellé?

Egy kis szekrény, utazóláda vagy egy apró szék – bármelyik kiváló lerakó lehet az ágyunk mellé, de vajon melyik illik hozzánk a leginkább? Segítünk dönteni.

 

A hálószoba kialakításának, berendezésének egyik utolsó lépése a megfelelő éjjeliszekrény, illetve lerakó kiválasztása. Szerencsére napjainkban már rengeteg klasszikus és modern dizájndarab közül válogathatunk az áruházakban, de soha ne hagyjuk figyelmen kívül a praktikus szempontokat!

 

A legtöbb gyártó kollekciókban gondolkodik a hálószobai garnitúrákat illetően, aminek kétségtelenül nagy előnye, hogy egészen biztosan eltaláljuk az éjjeliszekrény méretét és magasságát. Alapvető ergonómiai szabály, hogy a bútordarab tökéletesen illeszkedjen az ágy magasságához, azaz egy könyvet vagy egy pohár vizet kényelmesen rá tudjunk tenni.
 

Sokan a fiókos verzióra esküsznek; ez kizárólag ízlés kérdése, de ha az utóbbi változat mellett döntünk, mindenképpen olyan bútort keressünk, amelyet a matracon fekve is elérünk.

 

 

A klasszikus lakberendezési elvek szerint hagyományos ágyhoz hagyományos éjjeliszekrény, modern ágyhoz modern éjjeliszekrény illik, így régen többnyire ugyanabból az anyagból, ugyanolyan stílusban készült darabokat társítottak. Ma már az eklektika jegyében nyugodtan felrúghatjuk ezeket a szabályokat, sőt bőröndökből, utazóládákból, zsámolyokból, puffokból és összecsukható székekből is varázsolhatunk lerakót.

 


 

Tisztességes Vállalkozás Tanúsítvány 2023
Trustworthy Company 2023